Vilka vi är

Vi är ett familjeföretag med stort djurintresse. När vår äldsta hund Chessie fick diagnosen artros och diskbråck började vi genast söka efter hjälp för att underlätta hennes smärta. Veterinären rekommenderade laserbehandling och det fungerade fantastiskt. Vår tjej blev gladare, piggare och kunde till och med göra korta glädjerus med sin yngre syster på tomten. Hon blev 17 år! Nu behandlar vi vår andra tjej Ellie som är 13 år, hon har påbörjad artros i bakbenen. Att kunna behandla hemma och slippa åka till veterinär för behandling är mycket uppskattat av Ellie.


Vi kunde även konstatera att kallaserbehandling fungerar fantastiskt på en värkande tennisarmbåge/musarm. Smärtan reduceras, läkningen snabbas på och träning kan utföras igen utan att det gör ont. Det krävdes bara några minuters behandling per dag här hemma med handlasern.


En äldre släkting fick laserbehandling först inom vården och har nu möjlighet att själv behandla sin artros hemma vilket visat sig ge väldigt goda resultat.


Idag har vi många nöjda och tacksamma kunder, flera som har återkopplat hur behandling med handlaser har lett till smärtlindring och påskyndat läkningsprocesser. Några uttalanden hittar du här och många andra i våra kanaler på Facebook och Instagram.


Tack vare våra goda kontakter har vi idag egen leverantör av handlaser och rekommenderar behandlingen till alla med smärta. Med köp hos oss ingår självklart en bruksanvisning på svenska. Behandlingen är helt risk- och smärtfri.


Varma hälsningar från Linda & Mattias Lundberg och vår hund Ellie


Juridisk person: Mel Technology AB

Organisationsnummer. 559009-3125


Vi har lager i både Fjällbacka och Kungsbacka. Vill du hämta upp ditt köp hos oss är det bara att skicka oss ett mail: info@meltech.se


Vid frågor kan du med fördel maila oss på linda@meltech.se och vill du prata med Linda når du henne på 076-80 395 30.


Välkommen att kontakta oss!


Ellie - hårt arbetande kollega

Smärtlindring

- Medical Laser Technology -


Mel Technology AB
Org nr 559009-3125

Vi stöttar OneWhale och deras viktiga arbete för att flytta Hvladimir till Svalbad!


Vill du också donera?

Klicka på OneWhale-loggan

Följ oss på

: