Vilka vi är

Vi är ett familjeföretag med stort djurintresse. När vår äldsta hund fick diagnosen artros och diskbråck började vi genast söka efter hjälp för att underlätta hennes smärta. Veterinären rekommenderade laserbehandling och det fungerar fantastiskt. Vår tik på 16,5 år är nu gladare, piggare och kan till och med göra korta glädjerus med sin yngre syster på tomten.


Vi kunde även konstatera att kallaserbehandling fungerar fantastiskt på en värkande tennisarmbåge/musarm. Smärtan reduceras, läkningen snabbas på och träning kan utföras igen utan att det gör ont.


En äldre släkting fick laserbehandling inom vården och har nu möjlighet att själv behandla sin artros hemma vilket visat sig ge väldigt goda resultat.


Tack vare våra goda kontakter har vi idag egen leverantör av handlaser och rekommenderar behandlingen till alla med smärta. Behandlingen är helt risk- och smärtfri.


Varma hälsningar från Linda & Mattias Lundberg och våra två hundar


Juridisk person: Mel Technology AB

Organisationsnummer. 559009-3125


Vi har lager i både Fjällbacka och i Kungsbacka. Vill du hämta upp ditt köp hos oss är det bara att skicka oss ett mail: info@meltech.se


Vid frågor kan du med fördel maila oss på info@meltech.se och vill du prata med Linda når du henne på 076-80 395 30.


Välkommen att kontakta oss!


Följ oss på

Smärtlindring

- Medical Laser Technology -


Mel Technology AB
Org nr 559009-3125

Betala med: