Vad våra befintliga kunder säger om laserbehandlingHelt fantastiskt!


“Jag har flertalet reumatiska sjukdomar och har konstant värk, men när jag dessutom fick inflammation i muskelfästet vid ena höften var den smärtan outhärdlig. Av olika omständigheter tål jag varken smärtstillande eller inflammationsdämpande mediciner och mina föräldrar tipsade mig om denna produkt. Alltså vilken grej! Från att vara helt paralyserad av smärta, ligga och flämta på natten och inte kunna sova av smärtan går jag nu, fem dagar senare runt helt själv. Ja, jag har fortfarande ont, men det är helt hanterbart. Dessutom är ju inte min behandlingsperiod över ännu, så vem vet hur bra det kan bli i slutändan. Tack!!”


Elisabeth E

- Kungsbacka

Förbättring!“Sedan flera år har jag en senknuta i handleden. Efter regelbunden/daglig användning med laser i två gånger åtta dagar med paus i en vecka så har den mjuknat betydligt. I helgen kunde jag grundmåla panel till huset utan att handen domnade. ”


Carin R

- Uddevalla

Tack!
“Jag köpte först en HD-laser för behandling av min hund som lider av artros i höfterna. Det hjälper henne oerhört, hon har till och med rusat på tomten några gånger. Min svåger har problem med smärtor i ett knä och jag lånade ut min laser till honom i några dagar. Hans smärta lindrades och han kunde börja träna igen. Nu har han också köpt en och jag har beställt min andra. Jag har rekommenderat alla som jag vet har någon form av smärta att skaffa en HD-laser och de kommer beställa. Jag är jättnöjd med resultatet.”


Sofie L

- Halmstad

Överraskad!“Måste erkänna att jag är mycket överraskad av den effekt som jag fick av att använda denna handlaser. På tre dagar har jag gått från att gå som ett C till att kunna fungera som normalt.
Jag fortsätter att köra en behandling morgon och kväll tills jag inte känner någon mer smärta. Jag är mycket belåten med resultatet!"”


Robert P

- Borås

Prisvärt!
“Min hund hade skadat sitt knä så jag tog honom till en veterinär för rehab och fick betala många hundralappar vid varje laser-behandling. Jag googlade och hittade att jag kan köpa en laser för egenvård hemma. Jag körde lasern på min hund i 20 min i fyra dagar och förbättringen var klart märkbar!  Vi har också använt den på oss själva vid ryggproblem, jag rekommenderar starkt denna produkt."


Jan-Erik M

- Göteborg

Enkelt och smidigt!


“Jag har hittills behövt åka långvägars för att uppsöka ett sjukhus för laserbehandling av min armbåge. Nu kan jag enkelt och smidigt behandla armbågen själv - jag är mycket nöjd!”


Eva-Marie S

- Uddevalla


"Fungerar lika fantastiskt på både människa och djur""Enkel och smidig behandling hemma"


"Jag är så glad över lättad smärta i min höft, lasern har verkligen hjälpt mig""Vi använder lasern på oss själva, vår hund och på våra katter"

Se även Facebook - här berättar flera av våra kunder vilken hjälp de får av våra handlasers

Smärtlindring

- Medical Laser Technology -


Mel Technology AB
Org nr 559009-3125

Vi stöttar OneWhale och deras viktiga arbete för att flytta Hvladimir till Svalbad!


Vill du också donera?

Klicka på OneWhale-loggan

Följ oss på

: