Välkommen med din beställning!


Behandling:
Riskfritt och utan biverkningar

Enkel och smidig medicinsk behandling som du kan utföra själv. Smärtlindringen upplevs oftast direkt och vanligaste behandlingen är 20 minuter per dag i 10 dagar. Mer info finns i användarmanualen.


Inga förkunskaper krävs för
behandling med denna handlaser.

Hämta på ett av våra lager i Kungsbacka elller Fjällbacka,
alternativt  få den hemskickad
för 65 kr.


     Vad ingår i köpet?

  • 1 HD-laser (Hand Device-laser) och praktisk förvaringsväska
  • 1 laddkabel och transformator
  • 1 par skyddsglasögon och glasögonfodral
  • Användarmanual och beskrivning av behandlingsmetoder
    (en utförlig på svenska och en komprimerad på engelska)


Betalningssätt

Säker betalning med betalkort eller via PayPal. Kortbetalning hanteras av vår betalningspartner Stripe för att garantera snabb och säker betalning. Samtliga Visa och MasterCard accepteras, inklusive Klarna-kort. Vid egen upphämtning går det även att betala med Swish.


Frakt och leverans

Skickas inom Sverige med PostNord och hämtas upp på närmsta utlämningsställe. Din beställning skickas från Meltech inom 1-2 arbetsdag/ar så snart betalning är genomförd. Beställningar inskickade på en fredag skickas ut nästkommande måndag.


Villkor och bestämmelser

Vi erbjuder 12 månaders garanti på våra produkter.


Ånger/återköp hygienprodukter

På Meltech har du 14 dagars ångerrätt under förutsättning att du inte har brutit förseglingen och att produkten är i oförändrat skick, dvs oanvänd och i orginalförpackning. Kontakta oss för att få en retursedel. Du står själv för returfrakten, vi drar den från din återbetalning. Återbetalning sker inom 5 dagar efter det att vi har fått tillbaka returen.
Vi hanterar inga byten.


Reklamation

Vid reklamation ska du kontakta oss direkt via mail och gärna skicka med bilder. Vid en godkänd reklamation ersätter vi dig med en ny produkt. Reklamation godkänns ej om det bedöms att du har orsakat felet själv.


Transportskador

Om du vid mottagandet upptäcker att försändelsen är transportskadad ska du omedelbart anmäla detta till transportören och därefter kontakta oss. Ta bilder på paketet och den skadade produkten och maila till oss.


Skulle det uppstå transportskador vid returer till oss står kund för kostnaderna.


Allmänt

Vid slutförsäljning kan leveransen dröja några extra dagar. Vi förbehåller oss rätten till att ändra priser utan föregående avisering.


En genomförd beställning innebär att du godkänner våra köpvillkor och även ger ditt gokdännande till att dina uppgifter registreras hos oss i vårt kundregister. Vi hanterar alla personuppgifter enligt GDPR.

Smärtlindring

Följ oss på